Hej alle,

En efterårshilsen fra os.

I dag begynder
efterårsferien for tusindvis af danske skolebørn og i år har vi valgt at fejre hele ugen 42 og gøre noget mere for børnene.
Vi vil gerne invitere alle børn, forældre og bedsteforældre, dem som er i København i denne ude og ikke er rejst på ferie.

Kom en tur forbi Galleri Naif og se vores udstilling med farverige og finurlige billeder. Børn elsker at besøge galleriet og bliver inspireret at tegne og male. Kom med børnenes tegninger. Måske finder vi den næste stjernekunstner her.

Vi glæder os til at møde de små og have en hyggelig snak om kunst, farver, historier og meget mere.


Her er en tegning fra Matilde. Hun har tegnet sin bedste ven, kaninen Margit.


 

Hej alle sammen,
Det er længe siden vi har haft en stor udstilling her i Galleri Naif og tiden er kommet til vores traditionelle udstilling ”Humortilskud til hverdagen”, som vi arrangerer hvert år i september.
Og nu har vi stablet en fantastisk udstilling med flere end 150 helt nye billeder, som vi glæder os til at præsentere for vores publikum.
Galleriets kunstnere har igen svinget med penslerne og har leveret mange sjove, humoristiske of farverige billeder. Man kan ikke levere med at smile og blive i god humør.
Vi er glade at præsentere for første gang i Galleri Naif den svenske kunstner Bessie Johanson. Hun er en kendt, etableret kunstner med et langt CV og har deltaget i mange internationale udstillinger for naivistisk kunst.
En udstilling værd at besøge.

Inviterer til udstillingen

”Humortilskud til hverdagen”
21. september – 26. oktober 2019


Billede ”Me and my dog” af Bessie Johanson

 
   

 Fernisering

Lørdag, den 21. september Kl. 13 - 16

På udstillerlisten er følgende kunstnere: Amy Hauschild, Birgit Højkilde, Claus C. Larsen, Christina Nagel, Hannelore Rossenell, Helen Nagel, Isis de Siqueira, Jan Thomas, Jeanne Anthonisen, Jette Mørup, Judith Langellier, Karen Søe, Krystyna Svendsen, Lotte Martoft, Lone Villaume, Marianne Tümmler, Mia Cara, Ole Justenlund, Randi Kajberg, Søren Andersen, Tomas Eriksson, Walther Schaldemose, Christian Lloveras – Frankrig, Olaf Ulbricht – Tyskland, Therese Coustry – Belgien, Bessie Johanson - Sverige

Traditionen tro vil nogle af kunstnerne være til stede. Vi serverer et glas vin med et smil og højt humør.

Velmødt

 


     
001  
002  
003  
004  
005  
006  
007    
008    
009    
010    
011    
012    
013    
014    
015  
016    
017    
018    
019    
020
 
021    
022     

back/home